Cum procedezi în cazul în care ai fost implicat într-un eveniment rutier, ca și parte păgubită:

  1. Suni la numărul de telefon de pe site (0746-207.220).
  2. Ești preluat de consilierul de daune care te îndrumă spre locația ‘Centrului de Constatări Daune Bihor’ și te informează asupra documentației pe care trebuie să o aduci și îți trimite, dacă este cazul, o mașină de tractare.
  3. Odată ajuns la ‘Centrul Constatări Daune Bihor’, ești preluat de consilierul de daune, împreună cu care completezi actele necesare întocmirii dosarului de daună, ești condus la unitatea reparatoare parteneră și primești o mașină la schimb până la finalizarea reparațiilor, urmând să fii anunțat de consilierul de daune când să revii la service pentru preluarea mașinii reparate.”

Asistența Constatări Daune RCA – AXERIA Bihor

Asistența la constatarea daunelor RCA, efectuată de către inspectorii de daună AXERIA, pentru evenimente petrecute în județul Bihor. Întocmirea documentației pentru efectuarea constatării și notificarea în regim de urgență a asigurătorului AXERIA, pentru autovehiculele care se repară în cadrul unităților partenere. Reparațiile se decontează direct către AXERIA, conform legii în vigoare. Reparația se realizează cu piese originale sau omologate de producator, iar pentru lucrările de tinichigerie și vopsitorie se oferă garanție conform legislației în vigoare.

Persoanele pagubite care aleg să-și repare, în baza poliței RCA, autovehiculul avariat, în cadrul unităților partenere, beneficiază de mașină la schimb, din momentul predării autovehiculului avariat și până la preluarea acestuia reparat, iar dacă acesta este nedeplasabil, se asigură gratuit tractarea până la unitatea reparatoare.

Consultanță în întocmirea constatului amiabil

Consiliere și deschidere dosare de daună

Constatare și reconstatare daune în service

Reparații cu piese originale sau omologate de producător

Mașină la schimb pe durata reparației

Tractare gratuită din județul Bihor

Garanție pentru lucrările de tinichigerie și vopsitorie

Decontare directă cu AXERIA

Acte necesare deschidere dosar AXERIA

Accident cu două autovehicule și fără vătămări corporale, RCA AXERIA

Accident cu mai mult de două autovehicule implicate sau au rezultat vătămări corporale – RCA AXERIA